За нас

За нас

Изи Медиа (Easy Media) е маркетинг агенција која е основана во 2009 и работи со надворешно рекламирање, билборди. Целта на Изи Медиа е да овозможи на клиентите ефективно комуникациско решение за нивната компанија, бренд , производ или услуга. Изи Медиа брои 86 рекламни површини (билборди) кои се лоцирани на автопатите низ цела Македонија како и на магистралните патни правци. Со грандиозноста на рекламните површини од :

  • 33 m2
  • 58 m2
  • 72 m2
  • 90 m2
  • и еден мегаборд од 120 м2 се пренесува една силна и впечатлива порака од клиентите до крајниот потрошувач

Тимот на Изи Медиа е остручен да помогне во секое време околу дизајн и идеја за клиентите , а тоа е една од најважните сегменти во огласувањето, а во исто време е огледало на Вашата компанија.