Зошто надровешно рекламирање

Денес секој води брз и зафатен живот, надворешното рекламирање е совршено за да ги таргетира луѓето во движење. Се помалку луѓето поминуваат времето дома, и како резултат на тоа помалку се изложени на традиционалните медиуми како што се телевизија, радио, весници и списанија.

Зошто нас

Изи Медиа важи за водечка компанија кога станува збор за индустријата за надворешно рекламирање. Располагаме со голем број на локации низ цела Македонија со различни димензии по прифатливи цени.
Вашата марка = Милиони впечатоци. Привлечете го вниманието на вашата насочена публика со најдобрите билборди на идеалните локации низ целата држава.
НАШИОТ ПРОЦЕС започнува со вашата ВИЗИЈА

Мапа

Агенти за продажба

Изи Медиа располага со професинален тим на агенти кои не само што нудат закуп на билборд локација, истите нудат и идеја, креација и реализација на Вашата кампања.

Контакт